Beerschot verliest oefenmatch

Sander De Graeve
| 28 reacties

Beerschot AC heeft donderdagmiddag een oefenmatch verloren bij FC Eindhoven. De wedstrijd, die achter gesloten deuren plaatsvond, eindigde op 3-1 in het voordeel van de Eindhovenaren. Bij Beerschot speelde Raul Bravo de volledige wedstrijd.

Beerschot kwam aan de aftrap met een onuitgegeven elftal. Zo kregen beloften David Iboma, Faycal Rherras en Jaric Schaessens een kans. Raul Bravo speelde de volledige wedstrijd. Eindhoven scoorde bij de eerste aanval. Van Kruijssen vond het doel met een opwippertje, 1-0 bij de rust.

Malul kon meteen na de rust scoren op vrije trap. Eindhoven scoorde nog twee goals via Dadda en Alakmak. De Nederlandse tweedeklasser won zo de wedstrijd met 3-1.

Hieronder geven we de selectie van Beerschot en de doelpunten mee.

Beerschot AC: Van Langendonck - Iboma, Marzo, Bravo, Rherras (70' van Asch) - Malul, Schaessens (60' El Yazidi), Bodor (60' Zhukov) - François, Veselinovic, Laerenbergh (45' Wanderson).

Doelpunten: 10' van Kruijssen 1-0, 50' Malul 1-1, 58' Dadda 2-1, 93' Alakmak 3-1.