Reactie De Roeck: "We moeten nuchter blijven"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
De Roeck: "We moeten nuchter blijven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jonas De Roeck kon met de Leuvense defensie de nul houden tegen Kortrijk. De verdediger blikt tevreden terug op de heenronde maar benadrukt dat OHL realistisch moet blijven in zijn ambitie.

Robby Morren in Leuven

"Ik ben tevreden. De 0-0 is een correcte uitslag. We hebben als verdediging de nul kunnen houden en we hebben niet veel weggegeven, buiten één kans in de tweede helft."

"In de eerste helft was Kortrijk beter maar op het einde van de match hadden wij nog enkele goede kansen om te scoren. Ibou kwam nog alleen voor hun doelman, het is jammer dat we niet scoorden."

"Kortrijk is een goede ploeg, ze doen het al 2-3 jaar heel goed maar wij hebben het goed gedaan tegen hen. We hebben getoond dat we wilden winnen."

OHL kende een hele mooie heenronde en staat voorlopig op de zesde plaats die recht geeft op deelname aan play-off 1. Toch benadrukt De Roeck dat de ambitie realistisch moet blijven.

"Als ik naar de heenronde kijk, dan mogen wij heel tevreden zijn. We hebben een hele mooie heenronde achter de rug. We moeten nu proberen die lijn door te trekken. Toch moeten we nuchter blijven, ons doel blijft te eindigen tussen plaats 10 en 12."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties