Reactie Kljestan: "Ik kan ons sneller laten spelen"

Kljestan: "Ik kan ons sneller laten spelen"
Foto: © SC

Sinds Sacha Kljestan in het elftal staat, verliest Anderlecht geen wedstrijd meer. Meer nog, de Amerikaan laat de ploeg beter voetballen.

Johan Walckiers in Anderlecht

Kljestan is stilaan de comeback-man van Anderlecht geworden. Telkens moet de middenvelder knokken om in het elftal te komen, maar daarna wordt hij geroemd om wat hij bijbrengt en is hij er niet meer uit te krijgen. "Het was natuurlijk moeilijk op de bank, maar ik heb altijd vertrouwen in mezelf blijven houden."

"Ik weet dat ik belangrijk kan zijn voor het team. Ik zorg voor balans en laat anderen beter voetballen. Tom (De Sutter) noemt me wel eens de metronoom van het elftal en daar kan ik wel mee leven. Ik kan ons sneller laten spelen. In vier wedstrijden scoren we zestien keer en krijgen we er twee binnen. Dat zegt toch iets."

"Maar vandaag is het niet enkel mijn prestatie, maar die van de hele ploeg die belangrijk was. Anderlecht was gewoon 'great' vandaag. Over wat er bij Club Brugge gebeurt, praat ik niet. Enkel wij zijn van belang."

Anderlecht liet in de tweede helft niet na om Club de doodsteek te geven. "De trainer had het in de kleedkamer tijdens de rust al gezegd: verlies de concentratie niet en als je de kans krijgt, maak ze dan helemaal af. Dat hebben we ook gedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties