Interview Meunier: "Triest en ontgoocheld de laatste weken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 19 reacties
Meunier: "Triest en ontgoocheld de laatste weken"
Foto: © SC

Thomas Meunier is na twee maand blessureleed beschikbaar tegen Waasland- Beveren. Tijdens zijn blessure raakte Club in een moeilijke periode. "Ik was triest en ontgoocheld omdat ik er geen invloed kon op uitoefenen", aldus Meunier.

Sander De Graeve in Brugge

Meunier had last van een ontsteking aan de linkerenkel: “Die ontsteking is geëvolueerd naar een stressfractuur waardoor ik langer aan de kant stond. Op de scan zagen we intussen dat alles weg is. Ik train opnieuw sinds twee weken. Deze week sloot ik ook aan bij de groep.”

De laatste wedstrijd van Thomas Meunier voor Brugge was het gelijkspel tegen Kortrijk op 14 september. Toen was er nog geen vuiltje aan de lucht. Een halve week later begonnen de problemen na het 4-0 verlies tegen Bordeaux.

Ontgoocheld

“Ik was triest en ontgoocheld als ik Club zo bezig zag. Ik kon er ook geen invloed op uitoefenen, dat was frustrerend. In het begin van het seizoen speelden we veel beter.”

Meunier maakt nu met Juan Carlos Garrido de vierde trainer in 18 maand Club Brugge mee: “Dat had ik nog nooit, bij Virton werkte ik met twee trainers gedurende vier, vijf jaar. Er is bij een topclub als Club Brugge natuurlijk veel meer druk.”

Meunier kende Garrido niet: “Victor Vazquez gaf me wel wat info. Dat hij een trainer is met moderne ideeën bijvoorbeeld. Dat er wat meer discipline komt is ook goed, al was het onder Leekens ook niet zo slecht. Ik kijk ernaar uit om zijn stijl te leren kennen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties