Losada niet mals voor Coulibaly

Mathias Dumarey
| 76 reacties
Losada niet mals voor Coulibaly
Foto: © SC

Hernan Losada heeft in HLN zwaar uitgehaald naar Elimane Coulibaly, ondertussen weer speler van AA Gent. "Hij verziekte de sfeer helemaal in de kleedkamer en was betrokken in meerdere incidenten", aldus de Argentijn.

Hernan Losada is bijna weer fit voor dienst bij Beerschot AC. Hij wil snel weer de trainingen hervatten om de Antwerpenaren uit de precaire situatie te halen waar ze nu zitten. Hij mikt vooral op de partij op Het Kiel tegen AEC Bergen in het laatste weekend van januari.

Ondertussen blikt Losada nog eens terug naar de turbulent verlopen eerste seizoenshelft. Vooral het ontslag van Elimane Coulibaly haalde de pers. "Die zaak was een serie van incidenten met meerdere spelers van Beerschot die uiteindelijk bij mij is geëindigd. Er werd gezegd dat Coulibaly door mij is ontslagen, maar het is volgens mij nog altijd de club die deze beslissingen neemt en dat na vele gesprekken met andere spelers van de club", doet Losada zijn verhaal.

"Mijn mening over Coulibaly gaf zeker niet de doorslag, maar ik kwam er wel uit als boosdoener. Het was Coulibaly zelf die in de fout ging. Vanaf de eerste dag al verziekte hij de sfeer in de kleedkamer. Desondanks ben ik wel blij dat hij al een nieuwe club vond en dat ik hem weer zal tegenkomen op een voetbalveld. Ik wilde hem geen kwaad doen, want ondanks onze verschillen blijft hij een collega-voetballer en ook hij moet van deze sport leven", besluit de Argentijnse balvirtuoos van Beerschot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties