Reactie Bale: "Hard getraind op vrije trappen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Bale: "Hard getraind op vrije trappen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gareth Bale is de laatste weken en maanden in grote doen. Donderdagavond in de Europa League liet hij zich weer van zijn beste kant zien. De Welshman scoorde twee fabuleuze vrije trappen tegen Lyon en zorgde zo voor 2-1 overwinning tegen de Fransen.

Bale gaf na de wedstrijd toe heel blij te zijn met zijn doelpunten en de vorm waarin hij verkeert. “Ik heb hard getraind om mijn vrije trappen te verbeteren. Dat het vele oefenen nu tot uiting komt in de wedstrijd is fantastisch.” Ook collega Scott Parker trad hem bij in die woorden. “Hij traint er iedere dag opnieuw en hij verdient absoluut alles wat hij tot nu toe heeft gerealiseerd”, aldus een lovende ploegmakker over Bale.

Tottenham won wel met 2-1, maar Lyon realiseerde wel een mooie uitgangspositie en houdt de terugwedstrijd ontzettend spannend. “Het was geen makkelijke avond voor ons en het gaat er nog om spannen in Frankrijk. Lyon is een sterke tegenstander, maar deze man (Bale stond naast Parker tijdens het interview) trad naar voren en besliste de wedstrijd.”, vatte Parker de wedstrijd beknopt samen.

De Spurs hebben ook een droom, wat betreft de Europa League. “Onze coach heeft de trofee al eerder gewonnen met Porto en een Europese beker is altijd iets speciaals. We gaan hard ons best doen om zo ver mogelijk door te stoten in deze competitie", besluit Gareth Bale. Tottenham won voor het laatst een Europese beker in 1984.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties