Interview Fernandez: "Trainingen stellen me gerust"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Fernandez: "Trainingen stellen me gerust"
Foto: © SC

AA Gent begint vanavond tegen Bergen aan play-off II. De Buffalo's zijn daarin erg ambitieus, het doel blijft de winst. Coach Victor Fernandez benadrukt dat het belangrijk is om goed te beginnen.

Sander De Graeve in Gent

"Een slecht resultaat kunnen we ons in zo'n korte competitie niet veroorloven." Gent gaat dus resoluut voor de zege. "Toen ik hier aankwam was het eerst belangrijk om ons te redden. Daarna konden we de focus pas op play-off II leggen."

De coach voelt zich gesterkt in zijn ambitie door de spelers: "We hebben een heel goede werksfeer. Ondanks dat de terreinen er niet goed bij liggen, zie ik elke week vooruitgang op training. Dat geeft me vertrouwen en stelt me gerust."

De coach wil dat iedereen er vol voor gaat. "Ik werk graag met ambitieuze spelers. Ik ben ook nog niet bezig met de toekomst, dat laat ik aan het bestuur. Ik wil me eerst concentreren op het winnen van play-off II."

Het eerste obstakel wordt Bergen, waar Gent ging winnen. "We kunnen er niet naast kijken dat Bergen het dit seizoen beter doet. Ze hadden tien punten voorsprong op ons in het klassement. Nu begint iedereen echter opnieuw van nul."

Verder gaat de situatie van Padt de goede richting uit. "Hij kan al twee weken trainen en deed het goed met de reserven tegen Lokeren." Gisteren speelde de Nederlandse doelman ook met de reserven. Een plaats op de bank komt nog te vroeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties