"Of we ons loon nog krijgen? Dat weten we niet"

"Of we ons loon nog krijgen? Dat weten we niet"
Foto: © SC

Na de bekendmaking van de vereffening dropen de spelers van Beerschot één voor één ontgoocheld af. Weinig kans dat ze hun achterstallige lonen nog gaan zien.

Veel waren er niet die iets over de situatie wilden zeggen. "Het was te verwachten dat het zo zou aflopen", aldus kapitein Wim De Decker. "Of we ons loon nog gaan zien? Dat weten we niet. We zullen maar afwachten. Het is toch ongelooflijk straf wat hier allemaal gebeurd is de laatste maanden. De spelers werden de zwarte piet toegeschoven voor de sportieve malaise, maar hoe kan je in zulke omstandigheden deftig een match voorbereiden?"

"Ik ben niet echt verrast", beaamde Stijn Stijnen. "Wat het voor ons inhoudt? Dat weet ik nog niet, maar we zullen wel mensen hebben die ons daarbij gaan bijstaan. Het is een zwarte dag voor iedereen bij Beerschot. Je stapt in wat een mooi project lijkt en nog geen twee jaar later is het allemaal voorbij. Dat is ontgoochelend. En vooral spijtig voor de supporters en ook voor de mensen die hier werken. De spelers vinden wel iets anders, maar de bedienden moeten nu op zoek naar nieuw werk. Het is echt schrijnend. Ik kreeg enige tijd geleden telefoon van een speler dat hij zelfs niet genoeg geld had om te tanken. Dat weegt op iemand. Zo kan je niet deftig voetballen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties