Stanley Menzo is officieel nieuwe trainer van Lierse

Frank Deckers
| 38 reacties
Stanley Menzo is officieel nieuwe trainer van Lierse
Foto: © SC

Stanley Menzo is officieel de nieuwe hoofdcoach van Lierse. De ex-doelman van De Pallieters heeft deze middag een contract getekend voor twee jaar.

Menzo was dit seizoen actief als assistent-coach bij het Nederlandse Vitesse. Hij zal bij Lierse Eric van Meir opvolgen die opnieuw assistent-trainer wordt. Van Meir was aangesteld als T1 totdat er een nieuwe coach werd bekend gemaakt.

"Ik ben bijzonder blij om als hoofdcoach te beginnen bij Lierse", zei Menzo. "Ten eerste keer ik terug bij de club waar ik successen heb behaald, zoals de landstitel en de beker. Ten tweede krijg ik de kans om mijn ambitie als T1 waar te maken. Ik wil de club opnieuw het gezicht geven dat ik heb gekend. Lierse moet passie en ambitie uitstralen", aldus Menzo. "Ik sta te popelen om te beginnen."

Menzo liet vorige week al weten dat hij zeer graag aan de slag wou bij zijn ex-club. Tussen 1996 en 1999 verdedigde de nieuwe trainer het doel van Lierse. Bij Vitesse liep de samenwerking met T1 Fred Rutten niet meer goed.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties