De transfergeruchten van de dag

Frank Deckers
| 91 reacties
De transfergeruchten van de dag
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Simon Mignolet werd de voorbije weken al aan Arsenal gelinkt, maar nu blijkt ook Liverpool geïnteresseerd te zijn in de Rode Duivel. Hij moet bij The Reds Pepe Reina vervangen aangezien die ook weer aan FC Barcelona wordt gelinkt. Dat staat hier te lezen.

Net zoals gisteren doen ook vandaag de geruchten de ronde dat Christian Benteke op weg is naar Liverpool. De manager van de spits heeft echter laten weten dat hij zijn poulain op dit moment niet belast met aanbiedingen. Dat staat hier te lezen.

Thomas Vermaelen wordt bij Napoli genoemd. Kersverse hoofdtrainer Rafael Benitez kent Vermaelen nog van in de Premier League. De Spanjaard wil de Rode Duivel maar wat graag aantrekken om zijn verdediging te versterken.

Volgens de geruchten staat Axel Witsel zeer dicht bij PSG. De middenvelder is momenteel actief bij Zenit, maar de aanpassing verloopt minder vlot dan gehoopt. Voor de steenrijke eigenaar van PSG is de hoge transfersom van 40 miljoen euro ook geen probleem.

Federico Vico van Cordoba wordt gevolgd door Anderlecht. De landskampioen heeft naar verluidt zelfs al een bod uitgebracht van 1,6 miljoen euro.

Bart Buysse mag vertrekken bij Club Brugge. De gewezen Twente-speler staat in de belangstelling van Cercle Brugge en Lokeren.

Anderlecht is nog steeds erg geïnteresseerd in Mboyo. De kostprijs is alleen te hoog. AA Gent vraagt vier miljoen euro en dat wil de landskampioen niet neertellen voor de spits.

Bojan Jorgacevic mag ook andere oorden opzoeken. De doelman wordt naar verluidt gevolgd door vier Turkse eersteklassers. De keeper kan kiezen tussen Genclerbirligi, waar Club Brugge afgelopen seizoen Bjorn Vleminckx aan uitleende, Kayserispor, promovendus Balikesirspor en Karabükspor.

Daniel Van Buyten is mogelijk bezig aan zijn laatste seizoen bij Bayern München. De verdediger is lang geen basisspeler meer, maar nu wil Der Rekordmeister zijn contract waarschijnlijk ook niet verlengen. AS Monaco wil de Rode Duivel naar verluidt wel aantrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties