Cercle Brugge geeft meer uitleg over samenwerking met Monaco

Cercle Brugge geeft meer uitleg over samenwerking met Monaco
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge lijkt op weg naar een samenwerking met AS Monaco. Dat was deze morgen de teneur alvast in de kranten. Via haar website geeft De Vereniging nu wat meer duiding.

Een aantal zaken moeten genuanceerd worden volgens de club. Zo zou er nog geen definitief besluit zijn of het tot een samenwerking komt. Verder is er ook nog steeds contact met Sporting Lissabon over een verdere samenwerking. Lees hier het hele bericht van de website van groen-zwart:

Cercle bevestigt dat managing director Yvan Vandamme en technisch adviseur Sven Jaecques onlangs in Monaco gesprekken hadden over een mogelijke ter beschikking stelling van spelers.

Daarbij is ook gesproken over een eventuele samenwerking naar het voorbeeld van Sporting Lissabon. Verantwoordelijken van AS Monaco toonden hiervoor interesse. Er wordt nu in eerste instantie gekeken of er inderdaad mogelijkheden bestaan om spelers uit te lenen voor de posities die Cercle wenst in te vullen. Verder is er niks concreet.

Tegelijk kunnen wij bevestigen dat er zeer recent vanuit Sporting Lissabon zelf terug contact opgenomen is met Cercle om de samenwerking opnieuw te activeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties