Geruchten van de dag

Geruchten van de dag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Wayne Rooney gaf aan dat hij graag bij Manchester United wil blijven. Dat kan je HIER nalezen. Ondertussen wordt het lijstje met gegadigde clubs wel groter: na Arsenal en Chelsea mengt nu ook Real Madrid zich in de debatten om de Engelse spits.

Arsenal blijft ondertussen actief op de transfermarkt. Het heeft nu ook een bod gedaan op Papadopoulos, de verdediger van Schalke 04.

STVV ziet wel wat in Jordan Lukaku. Het zou hem graag huren van Anderlecht om uit te spelen op de linksmiddenpositie. Ook Nathan Kabasele is welkom in Sint-Truiden. Het is nog maar de vraag of Anderlecht beide poulains zal willen lossen.

Andrey Arshavin lijkt dan weer op weg naar Zenit Sint-Petersburg. Na enkele jaren bij Arsenal komt een terugkeer naar Rusland nu enorm dichtbij.

Cruzeiro heeft ondertussen zelf bevestigd dat het interesse heeft in Robinho. De Braziliaanse club gaat zo de strijd aan met onder andere Santos, dat de spits van AC Milan ook wel wil. 

Lyon spreekt tegen dat Maxime Gonalons aan het spreken is met Napoli over een mogelijke overstap.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties