Geruchten van de dag

Geruchten van de dag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Carlos Bacca staat alweer een stapje dichter bij Sevilla. Wil u daar het fijne van weten? HIER klikken dan.

Nacer Chadli heeft nog steeds geen nieuwe club. Eerder leek Lokomotiv Moskou de voornaamste kandidaat te worden om de Rode Duivel binnen te halen, nu lijkt Swansea een topkandidaat. Lees HIER meer.

Zenit Sint-Petersburg zou Mirko Vucinic willen losweken bij Juventus, dat onlangs met Llorente en Tévez twee spitsen haalde. HIER lees je het volledige artikel.

Pep Guardiola ziet heil in David Luiz. Hij zou de voornaamste versterking moeten zijn bij Bayern München op verdedigend vlak. Haalt Guardiola een concurrent extra binnen voor Van Buyten? Luiz zou voor Chelsea veel geld moeten opleveren.

Manchester United wil maar wat graag Leighton Baines: het deed nu een bod van 18 miljoen euro.

The Mancunians azen ook nog steeds op Thiago Alcantara van Barcelona. Het is echter niet zeker dat Barça zijn goudhaantje zomaar laat gaan.

Nicolas Anelka heeft misschien weer een team gevonden in Engeland, want naar verluidt zou WBA een bod willen doen op de Fransman.

Newcastle speurt opnieuw naar versterking op de Franse markt. De club zou zijn oog laten vallen hebben op Pierre-Emerick Aubameyang, de topschutter van Saint-Etienne.

Oleg Iachtchouk moet op zoek naar een nieuwe club. Westerlo besloot om niet verder te gaan met de aanvaller. Lees er HIER meer over.

AA Gent zou naast de ervaren Spanjaard Barkero grijpen. De looneisen van de middenvelder zouden te hoog zijn. Lees HIER verder.

Arouna Koné blijkt een dure vogel. Dat zou nu ook Everton hebben afgeschrikt om hem over te nemen van Wigan.

Radja Nainggolan zou nu ook naar Monaco kunnen. De Belg heeft de clubs dus nog steeds voor het uitkiezen.

Pablo Chavarria staat in de belangstelling van Waasland-Beveren. HIER meer daarover ...

KV Mechelen bevestigt de interesse in Mokulu, maar heeft nog niet met Lokeren gesproken over de kwestie.

Verlaat Junior Malanda Zulte Waregem? De jonge middenvelder verscheen niet op training bij Essevee. Lees er HIER meer over.

Barcelona is helemaal weg van Marquinhos, het jonge talent van AS Roma. De Italianen wezen al een bod van twintig miljoen euro af en willen dertig miljoen euro op tafel zien voor de negentienjarige verdediger.

Mario Gomez trekt meer dan waarschijnlijk naar Italië. Bayern München en Fiorentina zouden akkoord zijn met een transfersom van achttien miljoen euro.

Manchester City zou lonken naar de Braziliaan Fred. De aanvaller speelde sterk op de Confederations Cup en trok de aandacht van de Engelse topclub.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties