Club Brugge op voorbereiding in Engeland

Jens Hoofteer
| 0 reacties
Club Brugge op voorbereiding in Engeland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

22 spelers van Club Brugge werkten vandaag onder een stralende zon hun trainingsdag af in het Engelse Cheshire. Het accent lag voornamelijk op de wendbaarheid, sprintsnelheid en springkracht van de spelers.

Na een fikse opwarming door physical coach Jorge Simo werd de spelersgroep voor de drieledige tests in twee verdeeld.  Omwille van diverse medische redenen kwamen Elton Monteiro, Jim Larsen, Vadis Odjidja, Thomas Meunier, Carlos Bacca, Victor Vazquez, Maxime Lestienne en Oscar Duarte voor deze oefeningen niet in actie.

Bij de wendbaarheidtest moesten de spelers op een korte afstand via slalombewegingen rond drie kegels in de kortst mogelijke tijd het traject afleggen. Vervolgens diende er gesprint te worden over een afstand van 30 meter. De test om de springkracht van de spelers te meten was opgesplitst in twee varianten.

Een handjevol Engelse golfspelers keken op de courts vol bewondering toe hoe de Clubspelers zich vol overgave in het zweet werkten. Het merendeel behaalde een zeer goed resultaat, met Mushaga Bakenga en Mathew Ryan als uitschieters in het hoogspringen.

Een loopsessie onder de aanvoering van Jorge Simo en Stephan Van Der Heyden rondde de zeer waardevolle voormiddag training af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties