Transfergeruchten van de dag: Ex-spits Club Brugge op weg naar Swansea?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 40 reacties
Transfergeruchten van de dag: Ex-spits Club Brugge op weg naar Swansea?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Tom De Sutter is officieel van Club Brugge. De aanvaller tekende een contract van vier seizoenen in het Jan Breydelstadion. Lees er HIER meer over.

Clubs die Marouane Fellaini willen wegkapen bij Everton maken best wat haast. Tot 14 augustus bedraagt de afkoopsom van de Rode Duivel 27 miljoen euro, maar daarna moeten geïnteresseerde teams maar liefst 35 miljoen euro op tafel leggen.

Manchester United is nog op zoek naar een middenvelder, maar David Moyes is dan toch niet meteen van plan om ex-speler Fellaini binnen te hengelen. United pakt wellicht naast Barça-talent Thiago Alcantara en gaat zijn pijlen nu richten op Luka Modric van Real Madrid. Na het aantrekken van Asier Illaramendi zou de Kroaat Santiago Bernabéu mogen verlaten voor een slordige 28 miljoen euro.

De Mancunians hebben ook nog enkele andere kleppers op het oog. Kersvers manager David Moyes liet zijn oog vallen op Cristiano Ronaldo, Gareth Bale en Ces Fabregas. Al is het onwaarschijnlijk dat Manchester United al die spelers zal kunnen aantrekken.

Leighton Baines tot slot, is bereid nog even te wachten op een aanbieding van de Engelse landskampioen. Als United toch geen bod uitbrengt, dan zal de linksachter zijn contract bij Everton gewoon verlengen.

Toby Alderweireld kan nog steeds de overstap maken naar de Premier League. Zaterdag nog raakte de Rode Duivel het niet eens met Norwich City, maar met Liverpool meldt zich nu al een nieuwe Engelse club aan. The Reds willen ook meteen Christian Eriksen wegplukken bij Ajax. Lees HIER het volledige artikel.

Mogelijk slecht nieuws voor Romelu Lukaku, want Jose Mourinho zou van plan zijn om zijn poulain Didier Drogba terug te halen naar Stamford Bridge. De Ivoriaan woonde afgelopen maandag een training bij van de Blues en sprak er met de Portugese coach over een mogelijk terugkeer. Meer informatie? Klik dan HIER.

Luis Suarez is nog steeds vastbesloten om Liverpool te verlaten. De Uruguayaanse aanvaller wil hogerop en heeft al enkele aanbiedingen op zak, zo liet hij zelf weten.

Tottenham wil liefst zo snel mogelijk af van Emmanuel Adebayor. Als de Togolees vertrekt, dan gaan de Spurs vol voor Rode Duivel Christian Benteke. Verder zou ook Clint Dempsey de Spurs wel eens kunnen verlaten. West Bromwich Albion toont alvast interesse in de Amerikaanse aanvaller.

Is er een opmerkelijke transfer in de maak voor Mathieu Valbuena? De spelmaker van Olympique Marseille zou in de belangstelling staan van Barcelona, dat zich graag nog zou versterken in de aanval. Bovendien zou de Fransman ook reeds gesproken hebben met de Catalaanse topclub.

Paris Saint-Germain is een vaste klant in onze transferrubriek en ontbreekt ook vandaag niet. De rijke Fransen nemen binnenkort mogelijk afscheid van Gregory van der Wiel, maar weten al precies wie ze willen als vervanger. Branislav Ivanovic is eerste keuze om de positie van rechtsachter in te vullen, al is Chelsea niet meteen van plan om de Serviër te laten gaan.

Voor die andere Franse club die zwemt in het geld, AS Monaco, is geen transfer te gek. De club uit het prinsdom werd eerder in verband gebracht met Nani, maar zou zijn pijlen nu ook richten op de Robinho. De Braziliaan van AC Milan zag een transfer naar zijn ex-club Santos afketsen, maar hoopt nog steeds op een verhuis.

QPR-doelman Julio César is er nog niet uit waar hij zijn carrière zal verderzetten. De Braziliaanse sluitpost kan naar Arsenal, maar ook Napoli en Villarreal willen hem graag inlijven. Als Arsenal toch naast César grijpt, dan wil Arsène Wenger Tim Krul (Newcastle United) naar het Emirates Stadium halen.

Chelsea zou de daad bij het woord gevoegd hebben in de zaak-Bruma. De Blues toonden al interesse in het achttienjarige Portugese toptalent, maar zouden nu ook een officieel bod van om en bij de acht miljoen euro hebben uitgebracht bij Sporting Lissabon.

Anderlecht krijgt af te maken met concurrentie van Real Sociedad en Valencia in de jacht op Jonathan Dos Santos. De Mexicaanse middenvelder van Barcelona zou er de voorkeur aan geven om in Spanje te blijven, dus lijkt een transfer naar paars-wit weinig waarschijnlijk. Wil je er meer over weten? Lees dan DIT ARTIKEL.

Arsenal wil duidelijkheid van Gonzalo Higuain. De Gunners willen de transfer van de Argentijnse spits zo snel mogelijk afhandelen om vervolgens werk te maken van andere transferdossiers. Lees er HIER meer over.

Juventus wil zich verzekeren van de diensten van Alessandro Diamanti. De Oude Dame staat op het punt om Emanuele Giaccherini te verkopen aan Southampton en wil met dat geld de 30-jarige spelmaker losweken bij Bologna. Diamanti zou zo'n zeven miljoen euro in het laatje moeten brengen.

Nog in Italië, is Lazio op zoek naar een extra aanvaller. Miroslav Klose wordt er niet jonger op en Libor Kozak wil de club verlaten en dus denken de Romeinen aan Alessandro Matri (Juventus) en Tim Matavz (PSV). Matri zou twaalf miljoen euro moeten kosten, terwijl PSV tevreden is met een transfersom van om en bij de zeven miljoen euro voor Matavz. Ook Michu, de aanvaller van Swansea, staat op het verlanglijstje van Lazio. De Spanjaard zou echter niet haalbaar zijn voor de Italianen.

De coach van Michu, Michael Laudrup, wil graag nog één extra spits naar Swansea City halen. De Deense oefenmeester beschikt met Wilfried Bony en Michu over twee gevaarlijke heerschappen voorin, terwijl Leroy Lita en Luke Moore de club mogen verlaten. Laudrup wil een ander soort aanvaller en target nummer 1 zou Matej Vydra zijn. De aanvaller was in het verleden nog actief bij Club Brugge en gooide vorig seizoen hoge ogen bij Watford, waar hij 22 keer de weg naar doel vond.

Galatasaray hoopt ook zijn slag te slaan in de Serie A. De Turkse kampioen probeert om Kevin-Prince Boateng los te weken bij AC Milan. De Rossoneri wil meewerken aan een transfer van de Ghanese middenvelder, maar dan moet er wel minstens vijftien miljoen euro op tafel komen.

Orlando Engelaar weet binnen een paar dagen of hij een contract krijgt bij West Ham United, waar hij op proef is. De boomlange middenvelder is een vrije speler, nadat zijn contract bij PSV afliep.

Oud-Heverlee Leuven dreigt vlak voor de competitiestart één van zijn aanvallers te verliezen. De Nigeriaan Chuka staat namelijk in de belangstelling van CFR Cluj, waar ex-Standardcoach Mircea Rednic tegenwoordig aan het roer staat. Wil je er meer over weten? Klik dan HIER.

Paris Saint-Germain zou Edinson Cavani zo goed als beet hebben. De komst van de Uruguayaanse doelpuntenmachine zou het vertrek van Zlatan Ibrahimovic bij de Parijse club wel eens kunnen inluiden. De excentrieke Zweed staat in de belangstelling van Manchester City.

Niet enkel Manchester United wil Cesc Fabregas losweken bij Barcelona. Ook Internazionale wil een poging wagen om de Catalaanse middenvelder in te lijven. Fabregas zelf gaf onlangs wel al te kennen dat hij zich enkel op Barça focust en niet bezig is met een vertrek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties