Budget Gent is nu al rond dankzij de abonnementsverkoop

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 32 reacties
Budget Gent is nu al rond dankzij de abonnementsverkoop
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent rekende voor het budget voor dit seizoen op 12.000 verkochte abonnementen in de nieuwe Ghelamco Arena. Dat cijfer is intussen reeds gehaald. Het bestuur van de Buffalo's is ervan overtuigd dat er nog abonnementen gaan bijkomen, al is de ene optimistischer dan de andere.

Sander De Graeve in Gent

"We hebben reeds 12.042 abonnementen verkocht, ik maakte het budget op basis van 12.000 verkochte seizoenskaarten. Mijn budget is dus rond", aldus manager Michel Louwagie. "De verkoop is nu even gestopt, aangezien de openingswedstrijd uitverkocht is. Na de galawedstrijd gaan de loketten opnieuw open."

"We verkopen er zo'n 50 à 60 per dag. Ik denk dat we na de opening nog een opstoot gaan krijgen en zo richting de 13.000 gaan. De voorzitter is een geboren optimist en die denkt dat we nog een stuk hoger zullen uitkomen. Alles wat er nu hoe dan ook nog bij komt is een extraatje", aldus een erg tevreden algemeen manager.

"Zelfs bedrijven uit Nederland komen erop af"

Ook commercieel manager Patrick Lips(foto) is optimistisch. "Onze slogan Our Future Starts Here is enorm aangeslagen. We hadden gehoopt op 12.000 abonnementen en hebben die tot onze tevredenheid reeds gehaald. Ik ben er ook van overtuigd dat daar minstens 1.000 zullen bijkomen."

"Voor de dagtickets voor de openingswedstrijd vroeg de voorzitter me ook aan hoeveel verkochte tickets ik dacht te komen. Ik gokte rond de 14.000 à 15.000. We spelen onze galawedstrijd uiteindelijk voor een vol huis. Ook alle skyboxen zijn verhuurd voor drie jaar, ik hoorde vaak dat die te duur waren, maar de kwaliteit is zo hoog dat bedrijven toch besloten één te nemen. Ook de Executive Club, de vroegere Club 50 is volledig uitverkocht. Bij de business seats zitten we aan 85%"

"We raakten zelfs bekend bij bedrijven tot in Nederland, het toont nog maar eens het commerciële potentieel dat we met deze prachtige arena in handen hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties