Transfergeruchten van de dag: Lukaku naar Valencia?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 70 reacties
Transfergeruchten van de dag: Lukaku naar Valencia?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom zetten wij dagelijks alle geruchten op een rijtje. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Valencia heeft zijn zinnen gezet op een nieuwe spits en zou daarvoor denken aan een uitleenbeurt van Demba Ba of Romelu Lukaku, allebei Chelsea. Wat zou het beste zijn voor Romelu? Een concurrent minder in de spits, of zelf in Valencia een kans wagen?

Ajax kreeg een bod binnen op een andere Rode Duivel, Toby Alderweireld, dat werd door technisch directeur Marc Overmars bevestigd in de Nederlandse media. De club wou hij niet noemen, maar het zou om Spartak Moskou gaan. De voorkeur van Alderweireld zou wel nog steeds naar de Premier League uit gaan. Of zwicht Mega Toby voor de roebels? HIER lees je het volledige verhaal.

De voorkeur van Wayne Rooney zou dan weer eerder bij Chelsea, dan bij Arsenal liggen. Beide Londense clubs willen de spits, die misnoegd is bij United, maar wat graag inlijven.

Manchester United leek dicht bij Marouane Fellaini, maar richt zijn pijlen ook op andere doelwitten. Zo kwam ook Luka Modric van Real Madrid nu in beeld om de felbegeerde nieuwe middenvelder voor David Moyes te worden. HIER kom je alvast meer te weten.

Het internationale transfernieuws wordt gedomineerd door de Belgen vandaag, Tottenham haastte zich om de geruchten over een overgang van Vertonghen naar Barcelona als 'rommel' te bestempelen.

De kans bestaat dat Samuel Armenteros Anderlecht alweer verlaat. De Zweedse aanvaller staat namelijk in de belangstelling van Feyenoord. Lees er HIER meer over.

Standard zou dan weer werk maken van een terugkeer van Mehdi Carcela. De flankspeler staat al geruime tijd in de belangstelling van de Rouches, maar voorlopig is er nog geen akkoord. Meer weten? Lees dan DIT ARTIKEL.

Ook op gebied van uitgaande transfers was er nieuws bij Standard. Kensuke Nagai zou een jaartje op huurbasis uitkomen voor zijn ex-club Nagoya. Daarover HIER meer.

Het was al een drukke dag voor Spartak Moskou. De Russen lieten Emmanuel Emenike vertrekken naar Fenerbahçe en haalden in zijn plaats ex-Dortmund-aanvaller Lucas Barrios binnen. Lees er HIER meer over.

Thomas Buffel heeft dan weer een lucratieve aanbieding op zak van een Turkse topklasser. De middenvelder verkiest echter een verlengd verblijf bij KRC Genk. Waarom? Dat lees je HIER.

Eidur Gudjohnsen wordt dan weer serieus aan de mouw getrokken door Belenenses. De Portugezen willen de IJslander maar wat graag inlijven, maar lijken door een gebrek aan sportieve ambities geen vat te hebben op de aanvaller. HIER lees je meer.

Bjorn Arne Riise zit dan weer op een dood spoor bij Fulham en mag de club gratis verlaten. Werder Bremen en AS Roma staken de neus al eens aan het venster, maar verder kwam de interesse niet. HIER lees je het volledige verhaal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties