Löw: "Geen feest tegen Faröer"

Marc Van Den Noordgaete
| 0 reacties
Löw: "Geen feest tegen Faröer"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Duitsland deed wat het moest doen: winnen bij de zwakke Faröer eilanden. De manier waarop stemde bondscoach Joachim Löw echter niet tevreden, al wijt hij dat ook aan de tegenstander.

Een gala-avondje werd het alvast niet voor de Mannschaft, dat pas in de slotfase zijn 0-3 overwinning kon uitbouwen. De Duitsers hebben in groep C wel al vijf punten voorsprong op Zweden, met nog twee wedstrijden te gaan mag er dus geen probleem meer opduiken. Bondscoach Löw had echter gemengde gevoelens over de match bij de voetbaldwerg.

Geen doorkomen

"'Het was gewoon logisch dat we wonnen van de Faröer Eilanden", vertelde Löw aan Duitse mediakanalen. "Een feest was het echter niet, want de thuisploeg wachtte ons voortdurend met tien man op. Er was dus gewoon geen doorkomen aan, iets wat we overigens verwachtten."

Teveel kansen nodig

Toch is Löw niet blind voor de eigen tekortkomingen. "Tegen zo'n verdedigend ingestelde tegenstander moet je veel efficiënter zijn rond de zestienmeter", klonk het. "Net als de voorbije maanden hadden we immers nog teveel kansen nodig om het af te maken. Daar moeten we dus zeker nog aan werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties