Batshuayi helpt jonge Duivels langs Noord-Ierland

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Batshuayi helpt jonge Duivels langs Noord-Ierland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de marge van het cruciale WK- kwalificatieduel tussen Kroatië en de Rode Duivels, speelden ook de nationale beloften vandaag. De troepen van coach Johan Walem haalden het tegen Noord-Ierland met 0-1.

Coach Johan Walem opteerde voor een enigszins behoudend elftal. Centraal op het middenveld gaf hij de voorkeur aan het duo Malanda-Cissé. Zo moesten spelmakers Thorgan Hazard en Dennis Praet plaatsnemen op de bank.

In de eerste periode leken we lange tijd af te stevenen op een brilscore aan de rust, maar in extremis brachten de jonge Duivels daar alsnog verandering in. Niemand minder dan Standard-topschutter Michy Batshuayi tekende voor het openingsdoelpunt.

Na de pauze hielden onze jonge landgenoten stand, al zat de voorsprong uitdiepen er niet meer in voor de mannen van Johan Walem. Ntwambwe, Praet en Bruno kwamen nog op het veld, maar ook zij zagen hoe de 0-1 op het scorebord bleef staan.

De jonge Duivels speelden met: Coosemans, Vermijl, Arslanagic, De Bock, J. Lukaku, Ferreira Carrasco (88’ Bruno) Malanda (63’ Ntambwe), Cissé, M’Poku, Vetokele, Batshuayi (68’ Praet).

Op de bank gebleven: Kaminski, Mechele, Ngawa, Hazard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties