Groep C: Benfica en Olympiakos verdelen de buit

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Groep C: Benfica en Olympiakos verdelen de buit
Foto: © SC

Olympiakos is er net niet in geslaagd om te gaan winnen in het Estadio de Luz. De Grieken stonden tot een tiental minuten voor tijd voor, maar toen sloeg Oscar Cardozo toe.

Olympiakos moest in het Estadio da Luz allesbehalve onderdoen voor thuisploeg Benfica. De Grieken stonden meer dan hun mannetje en op het halfuur klommen ze zelfs op voorsprong. Anderlecht-killer Mitroglou bediende Dominguez en die deed de rest. De Argentijn kapte zijn bewaker uit en plaatste het leer vervolgens proper in het hoekje.

Na de pauze verwaterde de partij helemaal. Dat mag je best letterlijk nemen, want de bal rolde nog amper op de drassige grasmat in Portugal. De regen viel met bakken uit de lucht en het spelpeil daalde zienderogen. Benfica kwam wel opzetten, maar had het moeilijk om tot echt uitgespeelde kansen te komen.

Cardozo breekt de ban

In de slotfase was het dan toch raak voor de Portugezen. Luisao klom op een hoekschop hoger dan iedereen en verlengde de bal tot bij Cardozo die voor de gelijkmaker tekende. Bij 1-1 bleef het ook en zo tellen beide teams 4 op 9 na drie speeldagen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties