Dirk Geeraerd nieuwe trainer Berchem Sport

Steven Bologne
| 4 reacties
Dirk Geeraerd nieuwe trainer Berchem Sport
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kogel is door de kerk. Dirk Geeraerd bereikte woensdag een akkoord met derdeklasser Berchem Sport en mag officieel de nieuwe trainer heten van de club met stamnummer 28.

De 49-jarige trainer neemt naast een Pro License diploma een hele bagage aan ervaring mee naar het Rooi. Sinds 1993 was Geeraerd als trainer actief bij Aalter, Torhout, Deinze, Denderhoutem, RS Waasland, Roeselare, Ronse en Waasland Beveren. Met Roeselare en Waasland Beveren was hij actief in de hoogste voetbalklasse van ons land.

Geeraerd had de clubs voor het uitkiezen, zo was ook Torhout stevig geïnteresseerd maar daar bleek de afstand het grote struikelblok. Geeraerd was gedurende enkele seizoenen proftrainer maar herneemt op 1 november zijn werkzaamheden in Zaventem. De afstand tussen zijn woonplaats Oudenaarde, zijn werk en Torhout was een probleem. Met Berchem Sport koos Geeraerd voor een kortere verplaatsing en kiest hij alvast voor een ambitieus project met tweede klasse als doelstelling, al zal hij de geel-zwarte club eerst naar veiligere oorden moeten loodsen in de rangschikking van derde B. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties