"We willen Club nog eens over de knie leggen"

Caroline Tonnelier
| 34 reacties
"We willen Club nog eens over de knie leggen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Morgenavond ontvangt KV Kortrijk in de 1/8 finales van de beker Club Brugge. De Kerels hopen om hun stunt in de competitie (4-1 winst) nog eens te kunnen overdoen, al beseffen ze dat het een moeilijke wedstrijd wordt.

Gert-Jan Demets en Hein Vanhaezebrouck kijken in gesprek met KVK TV met de nodige ambitie vooruit op de match tegen Club Brugge.  Demets beseft dat het eenmoeilijke wedstrijd wordt. “We gaan er alles aan doen om Club nog eens over de knie te leggen. Een cupmatch is altijd iets speciaals. Alles zal moeten meezitten.” Op de vraag waarom de Kerels het de afgelopen jaren zo goed deden in de beker, verwijst hij naar de mentale kracht van de groep. Al geeft de oud-speler van Club ook toe dat ze wat geluk hadden met de loting.

Coach Vanhaezebrouck is ervan overtuigd dat een nieuwe stunt mogelijk is. “Als we goed zijn kunnen we iedereen kloppen.” Ook hij verwacht een moeilijke wedstrijd tegen een echte topploeg. Met een 10 op 12 is Club volgens de KVK-trainer een van de betere ploegen van het moment. Vanhaezebrouck doet ook een oproep naar de supporters om massaal naar het stadion te komen. Hij vraagt om de TV-uitzending links te laten liggen. “Echte fans zijn in het stadion. Het wordt terug een kraker. Iedereen moet er zijn.”

Opgelet! Het laden van deze video kan enkele seconden duren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties