Soccer Trophy dag 2: The Blues zegevieren

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Soccer Trophy dag 2: The Blues zegevieren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag stond de tweede dag van de Soccer Trophy op het programma. Net als zaterdag kwamen de heren (recreatief) in actie. Na Real Gante een dag eerder, was het zondag de beurt aan The Blues om te zegevieren.

Timothy Collard in Antwerpen

32 ploegen kwamen aan de start en na twee poulefases bleven er uiteindelijk nog vier teams over. Die namen het tegen elkaar op in twee spannende halve finales, waar The Blues en The Westcoast Shakers uiteindelijk zegevierden.

De finale kondigde zich razend spannend aan, maar met twee vroege goals legden The Blues de wedstrijd al snel in een definitieve plooi. The Shakers probeerden de bakens nog te verzetten en kwamen wel tot scoren, maar uiteindelijk kroonden The Blues zich tot winnaar na een 3-1-overwinning.

Voetbalkrant.com feliciteerde de winnaars en liet hun natuurlijk hun zegje doen. “Dit is een schitterend gevoel, hé”, aldus The Blues. “We waren niet goed begonnen aan het toernooi met twee gelijke spelen. Gaandeweg zijn we enorm gegroeid en hebben we enkele sterke prestaties neergezet tegen vooral technisch sterkere ploegen.”

"We gaan nu eerst redelijk wat pintjes drinken"

Hadden ze dit verwacht op voorhand? “Neen, dat niet. Iedere zomer nemen we deel aan heel wat toernooien en ondertussen wonnen we er ook al veel. We waren vooral afgezakt voor het plezier, maar natuurlijk wil je zover mogelijk geraken, hé.”

In februari strijden The Blues nog in de grote finale om een uitstap naar een Europese topmatch te winnen. Maar ze blijven heel nuchter. “Nu gaan we eerst redelijk wat pintjes drinken, denk ik (lacht). We gaan proberen om een supportersbusje in te leggen voor de grote finale, maar we willen daar vooral gaan genieten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties