Buysse: "Met veel goesting tegen Essevee"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Buysse: "Met veel goesting tegen Essevee"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge wil morgen het verlies uit de heenwedstrijd ombuigen in de kwalificatie voor de halve finales van de Cofidis Cup. "Zo'n wedstrijden zijn altijd leuk om te spelen", geeft Bart Buysse alvast het voorbeeld."

Door Cédric De Volder

Cercle Brugge ging enkele weken geleden met 1-0 onderuit aan de Gaverbeek. Morgen krijgt De Vereniging echter de kans om Zulte Waregem terecht te wijzen. Bart Buysse wil zijn voormalige werkgever alvast een moeilijke avond bezorgen.

"Ik denk dat de kansen momenteel fifty-fifty liggen", aldus de verdediger in een gesprek met Voetbalkrant.com. "We beschikken niet over de beste papieren, maar Zulte Waregem beseft zelf ook wel dat een verplaatsing naar Cercle lastig is. Al wordt het voor ons belangrijk om de nul te houden."

"Vanaf de halve finales is alles mogelijk"

De groenhemden leven alvast ontspannen toe naar het duel. Ook in de Jupiler Pro League verloopt alles immers naar wens. "Het klopt dat de Beker geen doel is voor ons, maar we spelen die wedstrijden wel met heel veel goesting. En vanaf de halve finales is alles mogelijk, hé." (lacht)

Buysse komt morgen oog in oog te staan met enkele oude bekenden. De West-Vlaming speelde tussen 2006 en 2010 immers aan de Gaverbeek. "Maar die ploeg is al serieus veranderd. Ik ken nog enkele jongens. En ik mag Francky Dury niet vergeten. Maar uiteindelijk is Essevee een tegenstander als alle anderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties