Phillippe Albert: "Men moet meer krediet geven aan Moyes"

Nicola Cantoro
| 0 reacties
Phillippe Albert: "Men moet meer krediet geven aan Moyes"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United draait voor haar normen een uitzonderlijk zwak seizoen. Philippe Albert speelde midden jaren 90 verschillende keren tegen de grootmacht, toen nog met Ferguson aan het roer. "Het is niet correct dat we nu allemaal zo negatief doen over Man U", zegt Albert aan voetbalkrant.

Albert is ook verbaasd over de slechte resultaten van de Engelse grootmacht. “Toen ik bij Newcastle speelde, werd Man U altijd eerste of tweede. Ik heb nooit geweten dat ze een minder seizoen draaiden.”

Echt negatief ziet de ex-Rode Duivel het niet in voor Rooney en co. “Manchester United is een club met traditie. Eén van de grootste clubs ter wereld. Het is niet correct dat we nu allemaal negatief zitten doen over hen”, zegt de 41-voudige Rode Duivel.

“Toen ik in Engeland speelde was Manchester United de grootste club in Engeland voor meer dan twintig jaar. Het is toch uitzonderlijk wat Ferguson gepresteerd heeft. We moeten meer krediet geven aan Moyes. Het is geen evidentie om zo een trainer op te volgen.”

Albert maakt zich alvast helemaal geen zorgen over de toekomst van de club van Fellaini. “De gevestigde waarden zijn weg of spelen nu minder bij Man U. Dat vang je niet zomaar op. Scholes is er niet meer. Giggs en Ferdinand zijn al een dagje ouder. Vidic is iets minder. Maar zo een minder seizoen is niet zo erg voor zo een club. Ze komen er zeker door. Misschien wel sneller dan we denken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties