Reactie Van Der Bruggen: "Dit kan niet"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Van Der Bruggen: "Dit kan niet"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent ging in eigen huis met de billen bloot tegen KV Oostende. De Buffalo's speelden weinig klaar en konden dit seizoen in drie confrontaties met de kustploeg nog niet winnen. Hannes Van Der Bruggen reageerde teleurgesteld en gefrustreerd.

Sander De Graeve in Gent

"Er was weinig goeds te vertellen, ik heb er weinig woorden voor", aldus een erg teleurgestelde Hannes Van Der Bruggen. In de eerste helft viel het volgens de middenvelder nog mee. "Oostende kwam op voorsprong via die vrije trap, maar daarna hebben ze niet veel meer gedaan. In de eerste helft bleven we vooral op hun speelhelft."

"Het heeft geen zin om op elkaar af te geven"

Na de rust bleef het spel van Gent niet om aan te zien. "Oostende was beter dan ons vandaag, vooral in de tweede helft. Ze konden ons een paar keer pijn doen op de counter, dat is erg frustrerend." Van Der Bruggen zelf begon geïnspireerd aan die tweede helft, maar werd al snel gewisseld. "Dat was een keuze van de coach. Natuurlijk had ik graag de 90 minuten volgemaakt, maar verrast was ik niet. Hij wou iets meer risico nemen."

Habib Habibou was achteraf scherp voor zijn ploegmaats. Van Der Bruggen is milder. "Iedereen moet nu naar zichzelf kijken en niet naar de andere spelers. Het heeft geen zin om op elkaar af te geven." Voorzitter De Witte kwam achteraf nog in de kleedkamer. "We gaan deze week nog een groepsgesprek met de voorzitter hebben, want zo kan het niet verder."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties