Ook de voetbalwereld nam jou bij de neus vandaag

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 3 reacties
Ook de voetbalwereld nam jou bij de neus vandaag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook elders in de voetbalwereld gingen de aprilgrappen vandaag over de toonbank alsof het een lieve lust was. Onze redactie bundelde voor u enkele leuke exemplaren samen.

The Daily Mirror schreef vanmorgen dat Chevrolet - sponsor van Manchester United - volgend seizoen zou uitpakken met een een blauw shirt voor de wedstrijden buitenshuis. Niet toevallig dé kleur van stadsrivaal Man City. 

The Irish Times deed haar lezers dan weer geloven dat Ierland kans maakt om alsnog deel te nemen aan het WK in Brazilië. De aanwezigheid van Frankrijk komt door het befaamde quenelle-gebaar van Nicolas Anelka op de helling te staan.

De keuze voor Les Bleus is niet toevallig. De Ieren hebben immers nog een rekening openstaan met Frankrijk, dat dankzij een handsbal van Thierry Henry een ticket voor de vorige Wereldbeker bemachtigde.

Wie wel al zeker is van deelname aan het WK is Engeland. The Daily Mail meldde vandaag dat de nationale ploeg als eerbetoon aan het organiserende land in zijn laatste groepswedstrijd tegen Costa Rica een exclusieve gele outfit aantrekt.

De officiële partner van Arsenal - Citroën - brengt de C4 Cactus Arsenal Edition uit. Van de speciale editie worden amper elf modellen gemaakt die uitgerust zijn met snufjes allerhande.

Wedstrijdopstellingen, routes naar matchen, en voetbalsongs om lekker mee te brullen. Het zit er allemaal in. De auto wordt in elke showroom van Londen tentoongesteld, behalve bij de verdeler in Tottenham natuurlijk.

Ook onze eigen Thomas Meunier deed zijn duit in het zakje. Als hij de concurrentiestrijd met Anthony Vanden Borre zou verliezen kan hij rekenen op plan B.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties