Luzon geeft titeldroom niet op: "Zes op zes volstaat"

Caroline Tonnelier
| 35 reacties
Luzon geeft titeldroom niet op: "Zes op zes volstaat"
Foto: © Photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard heeft voor het eerst in deze play-offs zijn lot niet meer in eigen handen wat de titelstrijd betreft. Toch is Luzon ervan overtuigd dat een zes op zes moet volstaan voor een kampioenenviering.

Als er één constante is in deze play-offs, dan is het voorlopig wel dat de ploeg die afgeschreven wordt voor de titelstrijd telkens opnieuw recht krabbelt. Daar lijkt ook Guy Luzon op te rekenen. Hij komt bij Sporza nog even terug op de nederlaag tegen Club Brugge. “Tegen Club Brugge speelden we goed, maar verloren. Dat is voetbal. De kansen gingen er niet in, dat is ook voetbal.”

De titeldroom geeft Luzon nog niet op. Volgens hem volstaat een zes op zes om toch nog landskampioen te worden. “We zullen blijven strijden, het is zeker nog niet voorbij. Vorig weekend sprongen zij over ons, na de volgende wedstrijd springen wij misschien over hen.”

"Batshuayi struikelde"

Over de niet-selectie van Batshuayi wou de Israëlier weinig kwijt.  “Het is niet aan om mij te zeggen over het werk van een andere coach.” Hij ontkende wel dat de spits zich zou geblesseerd hebben uit ontgoocheling omwille van de niet-selectie. Geruchten deden de ronde dat hij na het bericht tegen een raam zou geslagen hebben. Volgens Luzon struikelde hij na de training. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties