Reactie Scholz: "We laten veel te makkelijk goals binnen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Scholz: "We laten veel te makkelijk goals binnen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren is er gisteravond niet in geslaagd om Daknam een mooi einde van het seizoen te geven. De Waaslanders gingen met 1-3 onderuit tegen Standard. Het seizoen duurt iets te lang voor Lokeren, vond ook Alexander Scholz.

Sander De Graeve in Lokeren

Scholz was teleurgesteld achteraf. "We gaven het veel te snel weg. Je zag ook dat Standard nog voor een prijs speelt en wij niet. Ze hebben erg hoog druk gezet en daar hadden we het lastig mee." Standard hoopt nu op een stunt van Lokeren op Anderlecht.

Ons hoogtepunt ligt al negen wedstrijden achter ons

"Het is normaal dat ze dat hopen en wij zullen zoals steeds proberen winnen. Het lukte ons in de eerste match van het kampioenschap, dus het is mogelijk om het opnieuw te doen op de laatste. Het zal wel moeilijk worden, Anderlecht zal op en top gemotiveerd zijn met de titel in het vizier."

De sleutel ligt alvast in de defensie. "We moeten echt stoppen met zoveel goals binnen te laten. We moeten georganiseerd blijven en iets meer de nadruk op het verdedigen leggen." Het seizoen duurt iets te lang voor dit Lokeren. "Ons hoogtepunt ligt al negen wedstrijden achter ons. Ach, we gaan niet zagen. Profvoetballer zijn is het mooiste wat er is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties