Valencia hengelt naar Kouyaté, Anderlecht vindt alternatief in Zweden

Valencia hengelt naar Kouyaté, Anderlecht vindt alternatief in Zweden
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De geruchtenmolen begint ook in het Astridpark te draaien. Valencia jaagt immers op Cheikhou Kouyaté. Maar de landskampioen heeft met Filip Helander al een alternatief op het oog.

Cheikhou Kouyaté wordt al enkele seizoenen gelinkt aan een transfer. De Senegalese verdediger kon een dik jaar geleden nog een vet contract tekenen bij Dinamo Kiev, maar verkoos een verlengd verblijf in Brussel. Het is immers geen geheim dat Kouyaté ervan droomt om aan de slag te gaan in de Engelse Premier League.

West Ham United kwam volgens Het Laatste Nieuws al met een bod op de proppen, maar ook Valencia lijkt de geldbuidel te willen opentrekken voor de verdediger van RSC Anderlecht. En de landskampioen blijft dan ook niet bij de pakken zitten. De opvolging voor Kouyaté wordt momenteel gezocht in Zweden.

Volgens de Zweedse media zat paars-wit immers al meermaals in de tribune voor Filip Helander. De 21-jarige verdediger voetbalt momenteel in zijn thuisland voor Malmö, maar is ook een vaste waarde bij Jong Zweden. Voor de volledigheid: Helander heeft nog een contract tot 2015 bij Malmö.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties