Wat met de toekomst van Kaminski? "Proto binnen weekje speelklaar"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Wat met de toekomst van Kaminski? "Proto binnen weekje speelklaar"
Foto: © Photonews

Thomas Kaminski moet op het veld van KV Oostende de paars-witte touwen doelpuntenvrij houden. Maar volgens Besnik Hasi staat Silvio Proto op een weekje van zijn terugkeer. "Proto toonde destijds geduld en dat moet Kaminski ook hebben."

Silvio Proto liep een polsbreuk op in de laatste wedstrijd van vorig seizoen. De doelman - die door de blessure het WK in rook zag opgaan - traint nu al enkele weken voluit met de groep en lijkt klaar om opnieuw te worden ingepast in het team van RSC Anderlecht. "Ik verwacht dat Silvio volgende week speelklaar zal zijn", was Besnik Hasi alvast duidelijk.

Maar wat gebeurt er dan met Thomas Kaminski? Het 21-jarige talent speelde de voorbije tijd regelmatig stand-in voor Proto, maar aast op een vaste basisplaats. SL Benfica zou interesse tonen, maar Kaminski zelf gaf al regelmatig aan een uitleenbeurt te willen. "We zullen wel zien wat er tegen 31 augustus gebeurt", blijft de paars-witte oefenmeester alvast op zijn hoede.

Proto toonde destijds ook geduld

Hasi heeft naar verluidt vooral schrik om zonder invallersdoelman te vallen. Davy Roef lag de voorbije zes maanden in de lappenmand, terwijl ook Nicaise Kudimbana met een blessure sukkelt. "Ik herinner me het parcours van Proto destijds ook nog", laat Hasi toch een deur open. "Silvio werd voor een jaartje bij Beerschot gestald en kwam een pak volwassener terug. Hij toonde geduld en dat moet Kaminski ook hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties