D-Day voor Martens en KBVB

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
D-Day voor Martens en KBVB
Foto: © Photonews

Vanmiddag komt de Raad van Bestuur van de Belgische voetbalbond samen om te luisteren naar de argumenten van Steven Martens. De CEO moet zich vooral verantwoorden voor de te hoge uitgaven in de Houba De Strooperlaan.

Steven Martens leverde de voorbije jaren dan wel goed werk als CEO van de KBVB, maar de Raad van Bestuur vraagt zich af waarom de duurste oplossing altijd de beste is. Bovendien deed het uitlekken van het hoteldossier (Braziliaans hotel voor spelersvrouwen dat niet werd geannuleerd, nvdr.) allesbehalve goed aan het dossier.

In één adem wordt dan ook het ontslag van Nicolas Cornu besproken. Het was namelijk de kop van de team manager van de Rode Duivels die na de storm van kritiek moest rollen. Maar was dat ook terecht? 

Contracten Wilmots, Martens én Madou

Tot slot gaat de Raad van Bestuur ook de arbeidscontracten van Marc Wilmots, Bob Madou en Martens onder de loep nemen. Volgens Het Nieuwsblad vraagt de CEO wellicht het vertrouwen aan de bonzen. De kans lijkt echter klein dat zijn kop ook effectief zal gaan rollen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties