Reactie Bayat: "Beker is prioriteit voor Charleroi"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Bayat: "Beker is prioriteit voor Charleroi"
Foto: © Photonews

Gisteren bleef het lange tijd 0-0 in Charleroi-Eupen, maar de Carolo's vonden uiteindelijk toch het gaatje. Eupen werd met 2-0 terug naar de Oostkantons gestuurd en Charleroi bekert verder. Mehdi Bayat wil 'all the way' gaan met Charleroi.

Edgar Makanga in Charleroi

"We hebben een heel mooie prestatie neergezet. Er was een solidair en geëngageerd team te zien dat zin had om aan te vallen", aldus Mehdi Bayat na de partij. "We wilden spektakel brengen, dat was erg belangrijk. Uiteindelijk haalden we een mooie zege die we met maturiteit en intelligentie veilig stelden. Vroeger misten we die kwaliteiten."

Ze zullen nog van pas komen, die kwaliteiten, om de hoge ambities te halen. "Sporting Charleroi evolueert in positieve zin. Ik hoop dat deze zege een voorbode was voor nog meer overwinningen. De Beker van België is een hoofddoel voor ons dit jaar. We gaan er alles aan doen om zo ver mogelijk te geraken."

Daarvoor moet het in de volgende ronde KV Oostende voorbij. De Kustboys zaten vorig jaar ei zo na in de finale, maar werden gewipt door winnaar Lokeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties