Schrijf je in voor de Soccer Trophy in Antwerpen!

Redactie
| 0 reacties
Schrijf je in voor de Soccer Trophy in Antwerpen!
Foto: © SC

Ook dit jaar is de loods in Park Spoor Noord opnieuw het toneel voor de Soccer Trophy. Dat is het grootste indoor- voetbaltornooi van Vlaanderen. Ook voor de jongste voetballertjes is er een nu een categorie.

Karim Bachar, de futsal-speler met de meeste selectie voor de nationale ploeg, is opnieuw peter. "Soccer Trophy Antwerpen biedt aan jonge voetballers de kans om zich voor één dag een profvoetballer te voelen. Zelden krijg je als jeugdspeler de kans om op splinternieuwe kunstgrasvelden met boarding te spelen. Dat is een unieke en leerrijke ervaring voor iedere voetballer", aldus Bachar.

Dit jaar is er ook een categorie voor de jongste voetballertjes, de U8-categorie. Vorig jaar waren er reeds spannende dagtornooien voor de U13, de U11 en de U9 en dit jaar kunnen ook de jongsten de kans geven het beste van zichzelf te tonen. Voor alle jeugdploegen die zich inschrijven is er een leuke bal voorzien. 

Inschrijven kan nog steeds, maar de organisatie waarschuwt: ""Ondertussen zijn de inschrijvingen voor Soccer Trophy 2014 al enkele weken geopend. Net als vorig jaar zijn we heel tevreden dat er ook nu opnieuw grote interesse is voor het grootste indoor-voetbaltornooi van Vlaanderen. Voor zij die zich nog niet hebben ingeschreven, haast je dus snel naar www.soccertrophy.be en schrijf jullie snel in."

"We brengen ook nog even onder de aandacht dat het essentieel is om wanneer je het bedrag van de inschrijving stort hier ook meteen het bedrag van de waarborg aan toe te voegen. Alleen wanneer we dit volledige bedrag ontvangen hebben kunnen we jouw ploeg aanvaarden."

Interesse? Inschrijven kan via deze link!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties