Pokeren in Celtic Park? Moet kunnen!

Redactie
| 0 reacties
Pokeren in Celtic Park? Moet kunnen!
Foto: © SC

Voor alle pokerspelers is er een unieke kans de komende weken. Via een aantal pokertoernooien kan je een reis naar Glasgow winnen in het kader van de Unibet Open.

Haal je beste pokerface naar boven en speel de komende weken mee voor de mooie prijzen. Als u via ons inschrijft op UNIBET, krijgt u bovendien een mooie gratis bonus van 60 euro.

Via een aantal kwalificatietoernooien kan u zich vervolgens plaatsen voor het uiteindelijke toernooi in Celtic Park, begin juni. 

De hoofdprijs is een absolute voltreffer: een reis naar Glasgow met GRATIS deelname all inclusive aan de Unibet Open in Celtic Park tussen 6 en 9 juni 2015.

Met dit pakket ter waarde van 2.000 euro dat de winnaar krijgt kan u gratis deelnemen aan dat toernooi en op die manier ter plaatse heel veel geld winnen.

Maar er is meer: u mag ook vier dagen overnachten in Glasgow - ontbijt en diner inclusief en u krijgt op de koop toe ook nog 250 euro zakgeld mee. Dus ga snel naar de pokertoernooien, klik op 'Full Shedule' en zoek een toernooi met als naam Unibet Open.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties