Chadli gaat de strijd aan: "Veel concurrentie op het middenveld"

bart ver elst
| 1 reacties
Chadli gaat de strijd aan: "Veel concurrentie op het middenveld"
Foto: © Photonews

Een rustige Nacer Chadli was er te zien op de persconferentie van de Rode Duivels in Neerpede. De Tottenham-speler is momenteel in goede doen en hoopt om speelminuten mee te pikken in het komende tweeluik van de nationale ploeg.

Door Bart Ver Elst in Neerpede

Indien we ervan uitgaan dat Wilmots kiest om Hazard en De Bruyne op de vleugels te laten starten, maakt Chadli dan kans op een basisplek? “Iedereen zal hard moeten werken en goed presteren, en dan zal de coach zijn keuze maken voor wie hij kiest”, aldus de offensieve middenvelder.

Chadli doet het bij zijn club Tottenham heel goed op de vleugel, maar bij de nationale ploeg lijkt er meer een rol weggelegd op de nummer 10. “De concurrentie op het middenveld is heel erg groot bij onze ploeg. Veel spelers kunnen ook op meerdere posities spelen.”

Vorige kwalificatiecampagne hadden we meer geluk met het afwerken van de kansen

Wat moet er volgens de ex-Twente speler veranderen tegenover de eerste kwalificatiematchen? “We moeten niets veranderen, maar we kunnen beter. Bij de kwalificatiecampagne van het vorige WK hadden we meer geluk met het afwerken van onze kansen.”

De Rode Duivel had het ook nog even over de situatie bij Tottenham, nu deelname aan de CL zo goed als onhaalbaar lijkt. “De Champions League is heel ver weg, maar er zijn nog 8 wedstrijden te spelen. We kunnen dus nog 8 keer winnen en dan zullen we wel zien waar we uitkomen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties