Reactie Hasi zwaar ontgoocheld: "Wij waren 90 minuten beter"

Robby Morren
Robby Morren
| 104 reacties
Hasi zwaar ontgoocheld: "Wij waren 90 minuten beter"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De teleurstelling was duidelijk zichtbaar bij Besnik Hasi. Hij vond dat zijn team 90 minuten lang de betere ploeg was, maar in de toegevoegde tijd diende Refaelov de doodsteek toe.

Robby Morren in Brussel

"Het gaat om een prijs en het doet natuurlijk pijn als je die niet pakt", gaf Hasi toe. "Dit is een teleurstelling en wellicht de grootste uit mijn trainerscarrière, maar ik ben nog niet lang coach. In dat jaar dat ik coach ben, heb ik ook al vele mooi momenten meegemaakt."

De oefenmeester gelooft niet dat deze bekernederlaag zal doorwegen in de play-offs. "We hebben een jonge groep die makkelijk over een nederlaag heen kan gaan. Het is positief dat 13 spelers naar hun nationale ploegen gaan. Als ze terugkomen, hebben we nog een week om play-off 1 voor te bereiden."

90 minuten beter

Hasi vond dat Anderlecht de overwinning het meest verdiende. "Wij waren 90 minuten lang de betere ploeg, we hebben Club in de tweede helft gedomineerd." Ryan had een belangrijk aandeel in de Brugse bekerwinst. "Hij heeft een drietal hele goed reddingen gedaan."

Hasi is er dan ook van overtuigd dat Anderlecht bij verlengingen aan het langste eind had getrokken. "De laatste 20 minuten was Club fysiek minder. Wij hadden nog over voor de verlengingen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties