Reactie Preud'homme countert Hasi

Robby Morren
Robby Morren
| 91 reacties
Preud'homme countert Hasi
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Besnik Hasi en Michel Preud'homme waren het na de bekerfinale over heel wat zaken eens. Maar dat deze groep van Anderlecht te jong is? "Vorig seizoen speelde deze groep toch kampioen."

Robby Morren in Brussel

"Wij waren 90 minuten lang de betere ploeg", oordeelde Hasi. "De tweede helft hebben wij de match gedomineerd en in de eerste helft hadden wij 2 of 3 kansen en Club niets." Michel Preud'homme zag dat toch even anders. "Wij hebben de kansen gehad op de 2-0, maar die viel niet."

Veel respect

Beide veldheren hadden wel veel respect voor elkaar. "Club Brugge doet het goed, zelfs in Europa. Het staat vast dat zij een goede ploeg hebben, maar ze hebben geen betere ploeg dan wij", vindt de verliezende coach.

"Anderlecht heeft een goede wedstrijd gespeeld", aldus Preud'homme. "Zij hebben een goed team. Wij waren niet beter dan hen, het was 50-50, maar de ballen vielen aan onze kant."

De coach van Anderlecht wijt de nederlaag aan de stilstaande fase waarop opnieuw een goal viel en aan de jonge groep. "We hebben de match verloren op stilstaande fases. Bovendien is deze groep nog te jong op dit moment."

Preud'homme gaat slechts gedeeltelijk akkoord. "We hebben tegen Anderlecht al veel gescoord op stilstaande fases, ook in de competitie. Een jonge groep? Met die groep speelden ze vorig seizoen wel kampioen."

Spannende titelstrijd

Hoedanook belooft play-off 1 bijzonder spannend te worden. "We hebben zondag gezien dat het dicht bij elkaar zal liggen in de play-offs", besluit Besnik Hasi. We kijken er al naar uit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties