Ook De Bock is naar huis, geen zorgen om Nainggolan

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 22 reacties
Ook De Bock is naar huis, geen zorgen om Nainggolan
Foto: © Photonews

En we mogen opnieuw een naam bij het lijstje afhakers schrijven. Marc Wilmots bevestigde enkele ogenblikken geleden dat ook Laurens De Bock naar huis is. De zorgen om Radja Nainggolan zijn dan weer niet nodig.

Cédric De Volder in Neerpede

"Laurens De Bock is terug naar Club Brugge", aldus Marc Wilmots na de derde oefensessie van deze week. "Hij heeft nog te veel last en heeft zelfs moeite met ademen. De verdediger mag een tiental dagen helemaal niets doen. Dan komt het tweeluik te vroeg, hé."

Ook Radja Nainggolan ontbrak op de oefensessie van de Rode Duivels. De selectieheer maakt zich echter geen zorgen. "Radja voelt zich een beetje grieperig en is in het hotel gebleven. Het is niet de bedoeling dat iedereen morgen opeens ziek is natuurlijk." (lacht)

Verder lijken de grootste problemen van de baan. Christian Benteke en Nicolas Lombaerts trainden gewoon mee. "Het was een pittige training en ze hadden geen problemen. Dat is goed nieuws. Simon Mignolet trainde individueel in de zaal, maar zal morgen normaal aansluiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties