Win een van de 10 boeken van De Voetbalmakelaar

Redactie
| 0 reacties
Win een van de 10 boeken van De Voetbalmakelaar
Foto: © SC

Als er een wereld is die vol zit met trucs, dan is het wel die van de makelaars. In Engeland heeft een spelersagent nu een boek uitgebracht over wat er allemaal reilt en zeilt. En u kan een van onze tien exemplaren van dat boek winnen.

Welkom in de wereld van ambitie, hebzucht, macht en geld. De voetbalmakelaar is het anonieme maar waargebeurde relaas van een belangrijke Engelse voetbalmakelaar. 

Transfers moeten voldoen aan allerlei regels die in de praktijk volkomen genegeerd worden. Het is een wereld van list en bedrog en van ieder voor zich. Een succesvolle makelaar heeft zowel managers van clubs, drugsdealers als advocaten op zijn loonlijst staan.

WIN een exemplaar van De Voetbalmakelaar

Er gaan enorme bedragen om en iedereen probeert een graantje mee te pikken. Tijdens de transferperiode aan het begin van dit voetbalseizoen werd 350 miljoen dollar betaald voor spelers. De schrijver van De voetbalmakelaar vertelt over zijn eigen opkomst en ondergang.

Als je de spelerslonen bekijkt natuurlijk een schijntje. Denk maar aan Mino Raiola, de supermakelaar die onder andere Zlatan Ibrahimovic, Mario Balotelli en Paul Pogba in zijn portefeuille heeft.

In de winkel kan je dit boek vanaf heden krijgen voor 19,99 euro. Maar via ons maakt u kans op een gratis exemplaar. Speel HIER MEE en win jouw gratis exemplaar!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties