"Najar heeft het talent om in een topcompetitie te spelen"

bart ver elst
| 7 reacties
"Najar heeft het talent om in een topcompetitie te spelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Andy Najar is momenteel sterk bezig bij Anderlecht in play-off 1. De Hondurese flankspeler staat er altijd op de grote momenten en dat beaamt zijn manager ook: "Andy kan altijd vertrekken bij Anderlecht, maar hij is gelukkig hier."

Vorig seizoen was Andy Najar al zo ontzettend belangrijk voor Anderlecht in de play-offs, en dat is hij nu opnieuw met 3 doelpunten in de laatste 4 wedstrijden. Zijn prestaties worden goed opgevolgd door verschillende scouts uit het buitenland.

Toch zegt zijn manager Chris Megaloudis dat Najar volgend seizoen nog in België speelt. "Andy kan altijd vertrekken, maar hij is zeer gelukkig bij Anderlecht", aldus Megaloudis in HLN. "Het was de enige club die interesse had toen hij nog in de MLS speelde."

Er is interesse uit 4 landen voor Andy

"Andy heeft het talent om in een topcompetitie aan de slag te gaan. Maar er is nog een verschil tussen pakweg Arsenal of Manchester en de 'kleinere' ploegjes in de Premier League. Er is interesse uit 4 landen, maar die aanbiedingen zullen we later bestuderen en dan pas een beslissing nemen", besluit Megaloudis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties