Transfermarkt kleurt zwart-geel-rood: deze Rode Duivels zijn klaar voor een nieuwe sprong

Transfermarkt kleurt zwart-geel-rood: deze Rode Duivels zijn klaar voor een nieuwe sprong
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het belooft opnieuw een drukke zomermercato te worden. Het Belgische voetbal is in trek en dat zullen onze Rode Duivels geweten hebben. Kevin De Bruyne, Christian Benteke, Thomas Meunier,... De soap is nog maar net begonnen.

Door Cédric De Volder

Trekken sowieso een ander shirt aan...

We zijn er nu al zeker van dat Christian Benteke volgend seizoen niet meer voor Aston Villa zal voetballen. De aanvaller gaf zelf zijn vertrekwens al aan. Vooral Liverpool lijkt een grote kans te maken om de spits binnen te halen.

Zenit St. Petersburg heeft dan weer afscheid genomen van Axel Witsel. De voormalige Rouche heeft dan wel nog een contract in Rusland, maar bij Juventus ligt een betere versie voor hem klaar.

Thomas Meunier is dan weer één van de jongens die uit de vaderlandse competitie zullen vertrekken. De flankverdediger van Club Brugge kan rekenen op de interesse van de halve Bundesliga.

Willen weg bij hun huidige club...

Kevin Mirallas was afgelopen week duidelijk. "Ik kon naar Borussia Dortmund en Atlético Madrid, maar Everton heeft alles geblokkeerd." Met andere woorden: de flankaanvaller wil weg!

En the Toffees binden hun landgenoten beter vast. Ook Romelu Lukaku wil het povere seizoen van Everton doorspoelen met een transfer. "Het is tijd om prijzen te pakken", liet hij duidelijk verstaan.

Nicolas Lombaerts is dan wel een trouwe verdediger, maar de Rode Duivel heeft geen zin om volgend seizoen op de bank te gaan zitten bij Zenit St. Petersburg. Leuk detail: RSC Anderlecht, Club Brugge en KAA Gent informeerden al.

Nog lang geen duidelijkheid...

Jason Denayer heeft er een uitstekend seizoen opzitten bij Celtic, maar de huurling moet de voorbereiding beginnen bij Manchester City. Enig probleem: komt hij in het Etihad Stadium wel aan spelen toe? 

Southampton wil Toby Alderweireld dan weer definitief aantrekken, Mega Toby heeft het zeker en vast naar zijn zin bij de Europees gerechtigde Saints. Probleem? Atlético Madrid heeft ook nog in de pap te brokken.

VfL Wolfsburg maakt zich sterk dat Kevin De Bruyne gewoon in de Volkswagenstad zal blijven, maar met de interesse - lees: zakken geld - van Paris Saint-Germain, Manchester City en Bayern München weet je nooit.

Radja Nainggolan is de voorbije maanden uitgegroeid tot sterkhouder bij AS Roma. De Romeinen hebben slechts de helft van de rechten op de Rode Duivel. Bovendien is er nog steeds geen akkoord met Cagliari Calcio. Arsenal en Manchester United liggen op vinkenslag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties