Jonge Club-spits in luxepositie: "Het wordt Waasland-Beveren of Westerlo"

Jonge Club-spits in luxepositie: "Het wordt Waasland-Beveren of Westerlo"
Foto: © photonews

Waar ligt de toekomst van Zinho Gano? De speler is nog steeds eigendom van Club Brugge, maar trekt er straks definitief de deur achter zich dicht. Twee clubs zijn concreet en verwacht wordt dat de spits begin volgende week zijn nieuwe club kent.

Door Timothy Collard

Gano heeft op dit moment een aanbieding van zowel Waasland-Beveren als KVC Westerlo op zak. De speler zelf liet ons van op zijn vakantiebestemming weten dat hij er nog niet helemaal uit is: “Op dit moment kan ik weinig zeggen, want ik heb nog niets beslist.”

Zijn zaakwaarnemer, Patrick De Koster, kon wél al iets meer kwijt. “Zondagmorgen zit ik met Zinho rond de tafel en gaan we zijn situatie bekijken. Ik weet dat Westerlo al een akkoord heeft met Club Brugge en ik veronderstel dat Waasland-Beveren hetzelfde wil bereiken”, zegt De Koster aan Voetbalkrant.com.

"Zinho zit in een luxepositie. Maar hij zal zo snel mogelijk een keuze maken"

Waasland-Beveren lijkt echter de meest logische keuze. Zeker omwille van de aanwezigheid van Stijn Vreven, de coach waarmee Gano bij Lommel United al werkte. “De aanwezigheid van Vreven is enorm belangrijk. Bij een coach die achter je staat speel je bij wijze van spreken vijf matchen meer per seizoen dan elders, hé.”  

“Maar… Westerlo heeft al een akkoord met Club Brugge. Dat toont toch aan dat ze hem écht willen. Zinho zit een beetje in een soort van luxepositie, maar we zullen de clubs zeker niet aan het lijntje houden. Hij zal zo snel mogelijk een keuze maken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties