Dames KV Mechelen leggen Tottenham over de knie

Dames KV Mechelen leggen Tottenham over de knie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij de mannen zou het wereldnieuws zijn: KV Mechelen verslaat Tottenham. Dat is nochtans wat afgelopen weekend gebeurd. De dames van Malinwa trokken naar Engeland en wisten daar met het kleinste verschil te winnen van The Spurs.

Eerlijk is eerlijk: KV Mechelen speelt in België bij de vrouwen in derde klasse en speelde dus in Engeland tegen het B-elftal van Tottenham, waardoor we een erg gelijkopgaande wedstrijd kregen.

Het was lang bikkelen, maar in een kansrijke wedstrijd bleef het tot vijf minuten voor tijd wachten op een eerste doelpunt. Uitgerekend Tottenhamfan Shauny Polfliet wist haar doelpuntje binnen te prikken.

Ondanks tien minuten extra tijd kon de thuisploeg daarna niets meer in de pap brokkelen, waardoor Malinwa een erg deugddoende overwinning wist te boeken. 

De wedstrijd kaderde overigens in een tweedaagse stage van Mechelen in Engeland. Zo werd ook White Hart Lane bezocht. De dames bereiden zich nu verder voor op de start van het seizoen: dit weekend volgt al een bekerwedstrijd tegen Ellezelles.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties