Reactie De Ridder ziet werkpunten voor Zulte Waregem

De Ridder ziet werkpunten voor Zulte Waregem
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem heeft de drie punten thuisgehouden tegen Westerlo. Maar van harte ging het niet voor Essevee: twee keer vijf minuten erg efficiënt zijn was voldoende voor de overwinning. Steve De Ridder was blij nog eens in de basis te staan, maar had ook een waarschuwing.

Aernout Van Lindt in Waregem

“We zijn Zulte Waregem en dus willen we telkens onze wil opleggen aan de tegenstander. Maar dat lukte zelfs niet toen we 4-1 voor stonden. Dat is dus zeker een werkpunt”, gaf De Ridder eerlijk toe.

“Voor de supporters is het misschien wel leuk, zo’n wedstrijd die op en neer gaat. Maar voor ons natuurlijk niet: wij willen dominanter zijn. Maar we scoren wel vlot goals. Nu moeten we nog langer kunnen doorspelen in ons goed voetbal.”

Jammer dat we vergeten voetballen zijn na de 4-1 -

Met zijn eigen basisplaats was De Ridder dan weer wel tevreden: “Het doet altijd deugd als je mag starten. Ik denk dat ik wel een vrij goede wedstrijd achter de rug heb. Alleen jammer dat we zijn vergeten voetballen na de 4-1.”

“We hebben wel nog een aantal kansen gekregen”, klinkt het bij de flankspeler. “En we hadden er ook een aantal in het begin van de match. Maar al bij al moeten we blij zijn met de drie punten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties