'Dries Mertens is het beu, topclub uit Engeland gaat hem verlossen'

Caroline Tonnelier en Hermès Van Damme
| 10 reacties
'Dries Mertens is het beu, topclub uit Engeland gaat hem verlossen'
Foto: photonews

In de Serie A is hij geen titularis, maar in Europa krijgt hij wel het vertrouwen. Met succes: Dries Mertens scoorde intussen al vijf keer in de Europa League. Maar: erg gelukkig zou de Rode Duivel niet zijn in Napoli.

Net als vorig seizoen onder Benitez is Dries Mertens ook bij Napoli vooral een man voor Europa. Dat betekent minder speeltijd, maar wel kansen om zich in de kijker te spelen. 

Ook dit seizoen schittert Driesje opnieuw op de Europese velden. Hij was in elke wedstrijd die hij speelde beslissend. Hij maakte Club Brugge af met twee doelpunten en een assist. Ook tegen Legia trof hij raak in de heen- en terugwedstrijd.

Liverpool

Maar: die weinige speeltijd in de Serie A zou hem volgens Tuttomercatoweb absoluut niet meer zinnen. Mertens zou dus uitkijken naar een oplossing om - ook met oog op het EK 2016 - meer speeltijd te genereren.

Met Liverpool is er alvast een ploeg uit de Premier League die hem maar wat graag zou komen verlossen uit zijn Italiaans lijden. Jürgen Klopp toont ernstige interesse in de winger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties