Target Club Brugge naar B-kern gestuurd, buitenkansje voor blauw-zwart?
Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties

Cracovia Krakow stuurt Deniss Rakels naar B-kern, buitenkansje voor Club Brugge?

Target Club Brugge naar B-kern gestuurd, buitenkansje voor blauw-zwart?
Foto: © photonews

Volgens de laatste geruchten is Club Brugge op zoek naar een aanvallende kwaliteitsinjectie. Een van de spelers die de voorbije weken in verband werd gebracht met een overstap naar Jan Breydel, Deniss Rakels, kan nu mogelijk een érg interessante piste worden voor blauw-zwart.

Hoewel Rakels niet meteen het type is waar Club dringend nood aan heeft, zouden de Bruggelingen toch goede zaken kunnen doen met Cracovia Krakow. De Letse aanvaller heeft zich de voorbije dagen nogal onmogelijk gemaakt bij de Poolse club en een breuk lijkt nu onafwendbaar.

Zonder toestemming naar Engeland

Rakels, die nog net ietsje meer in de belangstelling van Reading staat, reisde eerder deze week zonder toestemming van Cracovia af naar Engeland om medische testen af te leggen.

De 23-jarige polyvalente aanvaller was daardoor afwezig op de training van zijn huidige club, waarop het bestuur van Cracovia hem naar de B-kern stuurde.

Targetman is prioriteit voor Club Brugge

Het lijkt er hoe langer hoe meer op dat Rakels dus een vertrek bij Cracovia wil forceren. Reading lijkt op dit moment evenwel in polepositie te liggen, en het is niet duidelijk of de Let een prioriteit is voor blauw-zwart.

De Bruggelingen lijken in eerste instantie op zoek naar een targetman – een stevige kerel – om de aanvalslinie te versterken. Dat kan je hier lezen. Maar als er zich een opportuniteit voordoet, weet je het maar nooit…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties