Zorgen voor Michel Preud'homme, Club Brugge moet sterkhouder veel langer dan verwacht missen

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 4 reacties
Zorgen voor Michel Preud'homme, Club Brugge moet sterkhouder veel langer dan verwacht missen
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ruud Vormer zal ook morgen niet van de partij zijn. De middenvelder geeft verstek voor de wedstrijd tussen Club Brugge en KVC Westerlo met een buikspierblessure. En bij blauw-zwart zijn er toch zorgen...

Een weekje geleden kwam het bericht dat Ruud Vormer wegens een overbelasting aan de buikspieren niet zal aantreden op het veld van KV Oostende. De Nederlandse middenvelder zal veel langer buiten strijd zijn dan aanvankelijk verwacht.

Pubalgie?

"We willen een pubalgie vermijden", is Michel Preud'homme bezorgd over de sterkhouder. Ook José Izquierdo lag al een serieuze poos in de lappenmand met een gelijkaardige kwaal. Maar nu komt money time er wel aan.

"En daarom hebben we besloten om Ruud enkele weken te laten rusten", legt de coach van Club Brugge uit. "Ik hoop dat hij terug zal zijn voor de wedstrijd tegen Oud-Heverlee Leuven.

Met andere woorden: Club Brugge wil Vormer klaarstomen voor de finale van de Beker van België. Op die manier is de Nederlander ook klaar voor play-off 1.

"Ik verwacht niet dat het zo'n vaart zal lopen als bij Izquierdo. Joske zei niets en deed er alles aan om de voorbereiding helemaal te vol te maken. Ruud heeft nu wel tijdig aangegeven dat er iets mis is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties