Mercato sluit bijna, beslissing omtrent Hanni is gevallen

Mercato sluit bijna, beslissing omtrent Hanni is gevallen
Foto: © photonews

Het Russische Dinamo Moskou kwam de voorbije weken met flink wat interesse voor Sofiane Hanni afgezakt naar Achter de Kazerne. Maar het lijkt er nu elke dag een beetje meer op dat ze hem niet zullen kunnen strikken.

Dinamo Moskou informeerde een tiental dagen terug al voor het eerst naar Sofiane Hanni, maar Mechelen wimpelde het bod onmiddellijk af en vertelde de Russen dat hun smaakmaker niet (zomaar) weg mocht.

Maar bij Dinamo stond het woord ‘opgeven’ niet in hun woordenboek. Een verhoogd bod (1,2 miljoen euro) liep binnen bij Malinwa, wist HLN vrijdag te vertellen.

Zomertransfer

Ook dat is echter te weinig voor KV Mechelen, dat boter bij de vis wil. De Moskovieten lijken nu dan toch begrepen te hebben dat een overstap van Hanni naar Rusland weinig waarschijnlijk is, temeer de middenvelder zelf daar ook allerminst om stond te springen.

Een overstap naar een Belgische topclub of een Franse eersteklasser in de zomer lijkt meer in de lijn der verwachtingen te liggen. Hanni heeft nog een jaar contract, maar met zijn statistieken bij KV Mechelen zal hij toch nog voor de juiste prijs kunnen vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties