Vorige week nog verguisd, vandaag terug lof voor Hazard in Engelse pers

Yorick Vande Plas
Yorick Vande Plas
| 4 reacties
Vorige week nog verguisd, vandaag terug lof voor Hazard in Engelse pers
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorige week kreeg Eden Hazard bakken kritiek over de slechte prestaties die hij op de mat legde. Gisteren speelde Hazard een sterke wedstrijd tegen Manchester City in de FA Cup. De Rode Duivel wordt in alle media bestempeld als 'man van de match'.

Eden Hazard lag onder vuur na het Champions League-duel met PSG waarin hij zich niet kon doorzetten. De Engelse pers zag een transfer als enige oplossing. Maar vandaag wordt Hazard weer de hemel in geprezen. Hij had een voet in vier van de vijf doelpunten van Chelsea.

The Daily Mail vond Hazard 'man van de match' en gaf hem een 8 op 10. “Tegen Manchester City liet Hazard zijn ware zelf weer zien, waardoor hij een jong Manchester City uitkleedde. Hazard kan dan misschien wel met zijn hart en hoofd al ergens anders zitten, maar hij kan nog steeds een beslissende invloed uitoefenen op de toekomst van zijn club. Het wordt nog interessant om te zien of hij besluit de uitdaging aan te gaan.”

City was kwetsbaar en zo een dankbare tegenstander voor Hazard - The Guardian

Ook The Guardian is lovend. “Manchester City was zeer kwetsbaar op verdedigend vlak en zo een dankbare tegenstander voor vooral Eden Hazard. De Belg, die veel kritiek kreeg voor zijn match tegen PSG in de Champions League, voorzag assists voor Costa, Willian én Cahill en Chelsea zal blij zijn dat het hem opnieuw met vertrouwen ziet spelen. Nu moet hij gewoon nog tonen dat hij het ook kan tegen een team dat niet vooral uit jeugdspelers bestaat.”

Als Chelsea nog een prijs wil, dan hebben ze Hazard nodig - The Telegraph

“Hazard zit weer in de buurt van zijn beste niveau”, schrijft The Telegraph. “De Belg speelde zijn meest bedrijvige match in maanden en had een voet in vier Chelsea-goals. Als The Blues nog een prijs willen pakken dit seizoen, hebben ze Hazard nodig, die kan voortbouwen op deze prestatie. Nu hij weer fitter lijkt, zal zijn zelfvertrouwen ook crescendo gaan, en dat zal Chelsea alleen maar ten goede komen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties